Загальна кількість крипто-користувачів подвоїлася в першій половині 2021 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Загальна кількість крипто-користувачів подвоїлася в першій половині 2021 року

Фінтех і Картки
331
Кількість користувачів криптовалюти стрімко зростає, і все більшу частину поступово займають альткойни.
Свіжий звіт криптобіржі Crypto.com показує, що кількість користувачів криптовалюти подвоїлася тільки за першу половину цього року. У звіті використовувалися мережеві дані і дані 24 найбільших криптовалютних бірж і платформ по всьому світу, повідомляє TheStreet.
У звіті зазначено, що загальна кількість крипто-користувачів перевищила 221 мільйон в червні 2021 року, а за шість місяців до цього їх було всього 106 мільйонів. Найбільше за кількістю користувачів зріс біткойн, але також зросла кількість власників альткойнів DOGEcoin і Shiba Inu.
Найбільший стрибок нових користувачів відбувся в період з квітня по травень, коли кількість біткойн-користувачів підскочила з 90 мільйонів до 108 мільйонів, а кількість користувачів Ethereum – з 16 мільйонів до 20 мільйонів.
На ці стрибки, ймовірно, вплинули такі події, як купівля біткойнів компанією Tesla на 1,5 мільярда доларів в лютому і крипто-інтеграція PayPal в березні. Після критики Ілоном Маском використання енергії біткойном, кількість користувачів криптовалюти з блокчейнів Bitcoin і Ethereum скоротилася, а кількість альткойн-користувачів зросла.
У квітні власники BTC і ETH становили 75% всіх користувачів криптовалюти. У травні, відразу після того, як Ілон зробив свій коментар, кількість користувачів Біткойна і Ефіріума впала до 63% від усіх крипто-користувачів.
За матеріалами:
Lenta.UA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас