В Києві на Оболоні вибухнув поштомат у торговому центрі — фото — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві на Оболоні вибухнув поштомат у торговому центрі — фото

Кримінал
934
У Києві в Оболонському районі у приміщенні одного із торгових центрів стався вибух поштомата.
Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.
В одній зі скринь поштомата здетонував саморобний пристрій на основі піротехнічних виробів, – зазначили працівники поліції.
Вибух поштомата, фото: поліція
Крім цього, поліціянти проводять на місці усі необхідні першочергові слідчі дії. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.
Після завершення перевірки події буде надано правову кваліфікацію.
Нагадаємо, що у селі Зимна Вода, що неподалік Львова, шестирічний хлопчик бавився з петардою разом зі своїм 4-річним братом. Петарда вибухнула у дитини в руках і відірвала йому пальці лівої руки.
Пізніше компанія надала коментар Finance.ua щодо інциденту, що стався з поштоматами Нової пошти:
У ніч на 29 липня відбувся вибух у комірці поштомату Нової пошти в Києві, а згодом у комірці поштомату в Одесі. Під час вибухів ніхто не постраждав. До місця інцидентів прибули правоохоронні органи. Наразі тривають слідчі дії. Нова пошта зі свого боку всіляко сприяє розслідуванню.
Як заначили в компанії: “Для нас ця подія – тривожний сигнал настроїв в суспільстві. Питання безпеки важливе для Нової пошти. Ми дбаємо про те, щоб і наші співробітники, і клієнти почували себе у безпеці. Саме тому ми прийняли наступні рішення”:
1. Зробити практику, яку ми використовували на двох сортувальних станціях у Києві і Львові, а саме – рапіскани, рентгенотелевізійні установки для перевірки посилок та вантажів – загальною. Тобто встановити їх на всіх наших терміналах та депо.
2. Почати співпрацювати з професійними кінологічними службами у всіх регіонах для виявлення підозрілих посилок та вантажів.
3. Впровадити процес повної ідентифікації клієнтів для унеможливлення ситуації відправлення підозрілих посилок через підставних або неіснуючих людей.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас