Урочисте відкриття нового преміального відділення у Львові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Урочисте відкриття нового преміального відділення у Львові

Кредит&Депозит
98
Урочисте відкриття нового преміального відділення у Львові
Таскомбанк реалізує стратегію розширення мережі преміальних відділень, акцентуючи увагу на індивідуальному обслуговуванні, та відчиняє двері нового VIP-відділення у Львові для Private banking та корпоративних клієнтів.
У середині липня Таскомбанк відкрив нове преміальне відділення у місті Львів (вул. Грабовського, 11) і запросив клієнтів та партнерів на урочисте відкриття. Володимир Дубєй, Голова Правління АТ «Таскомбанк» та Олег Поляк, Заступник Голови Правління АТ «Таскомбанк», привітали колектив з нагоди відкриття і побажали наснаги, здоров’я та гарного настрою для плідної праці.
Завітали на захід до львівської Цитаделі клієнти та партнери Таскомбанку – представники комерційної, харчової , промислової та інших галузей. У неформальній атмосфері гості спілкувались з керівництвом банку і колективом відділення, ділились своїми враженнями, роздумами та планами на майбутнє.
Львівське відділення №118 розташоване в історичній споруді 1852 року в парковій зоні поруч з центром. Львівська Цитадель — фортифікаційна споруда у Галицькому районі Львова, звідки відкривається чудовий краєвид на місто Старого Лева. У новому відділенні доступні оснащенні кімнати перемовин, кімната перерахунку каса , депозитарій та індивідуально оформлені загальні зони та паркова для відвідувачів банку.
«Нове преміальне відділення у Львові – це наша інвестиція у комфортне обслуговування клієнтів західного регіону. У VIP-відділенні клієнти вирішують не тільки фінансові питання, а й мають можливість організувати бізнес-зустрічі у приватній атмосфері , поспілкуватися та зосередитись на поточних задачах. Таскомбанк один з небагатьох на ринку фінансових послуг, який активно розвиває унікальний підхід у роботі з VIP-клієнтами. Ми успішно втілюємо програму преміального банківського обслуговування – Private banking та розширюємо мережу закритих відділень для Рrivate banking і VIP-корпоративних клієнтів. Наразі ми пропонуємо послуги Рrivate banking у Києві, Дніпрі, Львові, Полтаві, Харкові, Одесі та Кропивницькому», — зазначив Заступник Голови Правління АТ «Таскомбанк» Олег Поляк.
Раді вітати Вас у новому VIP-відділенні у львівській Цитаделі та запрошуємо скористатися переваги преміального банкінгу від Таскомбанку.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас