Оформлення з дому і хрускіт готівки: добірки з кредитками на всі випадки життя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оформлення з дому і хрускіт готівки: добірки з кредитками на всі випадки життя

Кредит&Депозит
1039
Сьогодні рідко можна зустріти людину, у якої не було б кредитної картки. І правда, адже це дуже зручний і доступний інструмент для того, щоб безпечно позичити трохи грошей до зарплати. Налаштовуєте кредитний ліміт і вуаля — покупка, на яку бракувало грошей, вже зовсім близько.
Більше того, нині банки, щоб залучити клієнтів, додають в свої кредитки безліч різних «плюшок» — від більш вигідних умов по кредиту до всіляких нагород за ваші покупки.
Finance.ua повсякчас аналізує ринок кредитних карток і для вашої зручності випускає спеціальні добірки. У них ми розповідаємо, які кредитки кращі в тому чи іншому сегменті. Ось наочний приклад кількох.

Кредитки, які можна оформити з дому 🚀

Карантин загострив ситуації, коли зовсім не хочеться мати справу з готівкою і якось перетинатися з незнайомими людьми. І якщо немає бажань їхати в банк по нову кредитку — не проблема, ми ж живемо в 21 столітті! Є багато банків, які готові запропонувати вам класні кредитні картки і при цьому не стояти в довгих чергах у відділенні.
Доставити кредитку кур’єром додому? Easy! Хочете картку з кредитним лімітом в телефоні? Ще краще!
Спойлер: у цій добірці захована картка, за якою без довідки про доходи можна отримати кредитний ліміт до 50 тис. гривень.

Найкращі кредитні картки для онлайн-платежів 🚀

Купувати онлайн можна з будь-якою кредиткою, але як щодо приємних бонусів у вигляді кешбеку? Ми знайшли для вас п’ять карток, які приносять додатковий дохід при купівлях у мережі.
До речі, ми навіть вибрали картку-must have для всіх любителів купувати в інтернеті: вона дає одну з найщедріших пропозицій на ринку — вам повернуть 5% за всі онлайн-покупки за рахунок кредитних коштів.

Найкращі картки для зняття готівки 🚀

Ця добірка карток для тих, хто любить похрустіти купюрами. Адже незважаючи на весь діджитал, оплатити телефоном або навіть карткою можна не скрізь — на продуктових ринках, у багатьох дрібних магазинах, перукарнях та інших точках все ще активно «ходить» готівка. Тому ми зробили добірку карток, з яких зручно знімати готівку.
У період відпусток особливо рекомендуємо придивитися до цього рейтингу тим, хто частенько користується готівкою за кордоном.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас