Демарш відкладається: працівники НБУ, які подали у відставку, відтермінували звільнення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Демарш відкладається: працівники НБУ, які подали у відставку, відтермінували звільнення

Казна та Політика
668
Вісім з дев’яти керівників Департаменту ліцензування Національного банку України, які оголосили про свою відставку 30 червня, попросили голову НБУ перенести дату звільнення на 1 вересня.
Про це повідомила пресслужба Нацбанку у відповідь на запит.
«14.07.2021 року вісім з дев’яти зазначених працівників Департаменту ліцензування, в тому числі директор Департаменту ліцензування О. Бевз, подали заяви на ім’я Голови НБУ з проханням перенести дату звільнення на 1 вересня 2021 року (останній робочий день), аргументуючи це „виробничою необхідністю“. Національний банк, неухильно дотримуючись вимог трудового законодавства, подані заяви про перенесення дати звільнення погодив», — йдеться у відповіді Нацбанку.
До нової дати своєї відставки (тобто до 1 вересня) Олександр Бевз та інші працівники Департаменту ліцензування висловили намір взяти відпустки.
Водночас з 15 липня, коли й мав спливти термін перебування на посадах керівництва департаменту ліцензування, звільнився лише один з дев’яти працівників — Стефан Дженков.
У пресслужбі регулятора також додали, що керівник Департаменту фінансової стабільності Віталій Ваврищук, який так само публічно оголосив про свій намір подати у відставку 30 червня, станом на 15 липня досі не подав відповідної заяви.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас