IKEA призначила нового гендиректора у Південно-Східній Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA призначила нового гендиректора у Південно-Східній Європі

Фондовий ринок
349
IKEA у Південно-Східній Європі (Хорватія, Румунія, Сербія, Словенія та Україна) призначила Катерину Єгорову новим генеральним директором компанії та головним директором з питань сталого розвитку у регіоні.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Вона розпочне свою діяльність на нових позиціях з 1 вересня. Катерина звітуватиме перед Белен Фрау (Belén Frau), заступником глобального менеджера з роздрібних операцій Ingka Group, що базується в місті Мальме, Швеція.
Єгорова має великий досвід роботи в IKEA. Вона почала свій шлях у компанії в 1998 році в Росії, після чого переїхала до Великої Британії, де працювала менеджером ринків у північному регіоні ІКЕА у Великобританії та Ірландії.
IKEA призначила нового гендиректора у Південно-Східній Європі
Сара Дель Фаббро (Sara Del Fabbro), генеральний директор IKEA у Південно-Східній Європі, прийме новий виклик в IKEA на посаді ще одного заступника менеджера з роздрібних операцій в Ingka Group. Вона працюватиме в Мальме (Швеція) і буде керувати та розвиватиме глобальні роздрібні операції IKEA.
За час керівництва Сари в IKEA у Південно-Східній Європі компанія розширилася та вийшла на нові ринки в Словенії та Україні. Крім того, за цей період ІКЕА відкрила в Бухаресті найбільший магазин в регіоні і, незважаючи на пандемію, продовжувала стабільно розвивати свою діяльність.
На фоні зміни керівництва IKEA у Південно-Східній Європі хоче наголосити на незмінному прагненні компанії успішно продовжувати свою діяльність, розширювати її та досягати нових амбіційних цілей як у нових офлайн, так і в онлайн-форматах. ІКЕА має на меті зробити свій асортимент товарів та рішень для дому доступним для ще більшої кількості покупців на п’яти ринках регіону.

Довідка Finance.ua:

  • 1 лютого 2021 року в Blockbuster Mall (проспект Степана Бандери, 34В, Київ) відкрився перший в Україні офлайн-магазин шведської компанії IKEA, найбільшого в світі ритейлера меблів і товарів для дому.
  • З моменту запуску магазину кількість унікальних відвідувачів склала 2 528 431 млн, а кількість замовлень – 148 395. Середній чек в інтернет-магазині – 3393 грн.
  • IKEA планує якнайшвидше відкрити в Україні відділи харчування, які є в магазинах компанії в інших країнах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас