MFO summit-2021: Експерти розкажуть, як МФО може стати необанком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MFO summit-2021: Експерти розкажуть, як МФО може стати необанком

Особисті фінанси
575
1-го липня пройде щорічний профільний, професійний захід про бізнес, стратегії, джерела прибутку, тренди, ризики і технології для мікрофінансування – МФО саміт 2021.
MFO summit-2021: Експерти розкажуть, як МФО може стати необанком
Останнім часом відбувається дуже багато змін для небанківського фінансового сектору. Регулятор в особі НБУ формує нові правила гри. Підвищуються вимоги до прозорості капіталу, повноти розкриття інформації щодо суттєвих умов кредитування, а головне – вартості кредитних продуктів.
Нещодавно прийнятий проєкт Закону про регулювання діяльності колекторських організацій в Україні, будучи необхідним та важливим з точки зору захисту прав споживачів, в той же час суттєво обмежує можливості кредиторів щодо стягнення заборгованості.
Все це змушує МФО компанії заходити все глибше на традиційно банківську територію. «Мікрофінки» суттєво розширюють свої продуктові лінійки та більш прискіпливо обирають клієнтів для кредитування. Цінова, технологічна та швидкісна конкуренція загострюється.
Будучи більш повороткими щодо впровадження змін, МФО вже міняють свої бізнес моделі та процеси, шукають коллаборації з іншими гравцями фінансового ринку навіть будують власні фінансові маркетплейси. Постають логічні питання:
🔹 в які нові форми трансформуються МФО;
🔹 як банки, небанківські фінансові та фінтех компанії розподілять між собою ринок фінансових послуг;
🔹 чи слід очікувати потужну хвилю необанкінгу в Україні?
Відповіді на ці та інші питання будуть шукати на МФО саміт 2021 учасники дискусійної панелі «Як МФО може стати необанком». Серед експертів, що візьмуть участь у обговоренні:
  • Старший директор, голова департаменту стратегічних партнерств, фінтеху та спільних проектів в Україні, країнах СНД та Південно-Східної Європи” Visa – Євген Лісняк.
  • CEO Moneyveo – Альона Андронікова. Moneyveo – перша в Україні мікрофінансова компанія, яка в співпраці з Visa та IBOX Bank вже оголосили про створення власної кредитної картки Veocard.
  • СЕО міжнародної холдингової компанії Bredley Holding, яка розвиває успішні проекти в сфері Фінтех і e-commerce в ЕС та Україні – Олексій Амітан.
  • CMO / CBDO PSP Platon Гела Слюсарчук – один з провідних фахівців компанії, маючи 15-річний досвід в маркетингу, допомагає PSP Platon успішно розвивати фінансові продукти ось уже кілька років.
  • CEO і співзасновник в Sportbank, експерт в банківській сфері за напрямками необанки, карткові технології, процесинг, кредитування, роздрібний банкінг – Денис Саприкін.
  • Засновник МФО компанія MyCredit, яка першою з українських компаній вийшла та успішно завойовує азійський ринок pdl кредитів – Роман Катеринчик.
Дискусія проводиться за ініціативи першого профільного Youtube-каналу про Fintech-ринок та бізнес Ukrainian Fintech Hub, засновником якого є PSP Platon. Модератор дискусії – керівник та ведуча каналу Лідія Єременко.
Крім того, в рамках саміту будуть розглянуті питання: пошуку нових можливостей і точок росту для бізнесу, маркетингові тренди, ключові складові побудови ефективних діджитал стратегій, огляд та практика впровадження сучасних технологій скорингу, захисту персональних даних та багато іншого.
Після саміту учасників чекає неймовірна вечірка в стилі «Від заходу до світанку» з розважальною програмою, конкурсами та мексиканськими коктейлями Non Stop від партнеру заходу – компанії SalesDoubler.
MFO summit-2021: Експерти розкажуть, як МФО може стати необанком
А також незабутній тест-драйв одразу двох надсучасних, потужних автомобілів Mazda MX5 та Mazda6 Turbo від автомобільного партнера саміту Mazda.
🚀 Прийняти участь в найбільш професійному, практичному заході для небанківського фінансового сектору можна зареєструвавшись за посиланням.
Організатори саміту: компанія BankOnline, асоціація ВАФК, сайти про фінанси та інвестиції Finance.ua та Minfin.com.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас