Новий travel бенефіт - спеціальні умови паркування в аеропорту Бориспіль для елітних карток Visa Infinite від Таскомбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий travel бенефіт - спеціальні умови паркування в аеропорту Бориспіль для елітних карток Visa Infinite від Таскомбанку

Кредит&Депозит
141
Новий travel бенефіт - спеціальні умови паркування в аеропорту Бориспіль для елітних карток Visa Infinite від Таскомбанку
Паркуйтеся вигідно з карткою Visa Infinite! Залишайте автівку на багаторівневому паркінгу аеропорту «Бориспіль» (навпроти терміналу D), сплачуйте Вашою фізичною преміальною карткою Visa та отримайте знижку -50% за весь час перебування.
Клієнтам Private banking до кінця року доступна знижка 50% (але не більше 200 грн.) не тільки в поїздках в/з аеропорту з сервісом Bolt, але й на паркінгу в аеропорту.
Держателі картки Visa Infinite можуть отримати автоматичну знижку, залишивши свою автівку в новому багаторівневому паркінгу напроти терміналу D аеропорту “Бориспіль” на будь-який тариф паркування (погодинно чи добово), наразі без додаткових обмежень чи умов користування сервісом.
Скористатись пропозицією дуже просто:
1. При в’їзді на паркінг клієнт отримує талончик, який фіксує дату та час заїзду;
2. Перед тим як виїхати, клієнт звертається в касу або паркомат на території паркінгу та «валідує» талончик;
3. Система розраховує вартість паркування;
Після того як клієнт обирає спосіб оплати «карткою», та використає преміальну картку Visa, сума платежу автоматично перерахується (на екрані відображається сума знижки).
Нині знижка працює лише для фізичних карток. Початок «прийому» токенів (ApplePay, GooglePay та інші) буде анонсовано окремо.
Більше деталей на сайті visa.com.ua або у Вашого персонального менеджера.
Чудових поїздок разом з Visa і Таскомбанком!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас