У Раді відправили на доопрацювання законопроект про олігархів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді відправили на доопрацювання законопроект про олігархів

Казна та Політика
210
Комітет Верховної Ради з питань інтеграції України в ЄС вивчив президентський законопроект № 5599 про олігархів і прийшов до висновку, що цей документ потребує доопрацювання.
Про це повідомила пресслужба парламенту.
«Законопроект № 5599, який суперечить цілям Угоди про асоціацію, але потребує доопрацювання з метою врахування положень статті 282 Угоди про асоціацію в частині належного дотримання принципу правової визначеності, повного врахування положень Регламенту Європейського парламенту і Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 (Загальний регламент про захист даних)», — йдеться в повідомленні.
При доопрацюванні законопроекту також рекомендується врахувати положення Європейської конвенції з прав людини, Гельсінського Заключного акта та рекомендації Парламентської Асамблеї РЄ № 1516.
Нагадаємо, 2 червня президент Володимир Зеленський вніс у Раду законопроект про олігархів як невідкладний. Пізніше в Слузі народу анонсували ще сім законопроектів про олігархів. Вони стосуватимуться змін до закону про політичні партії та антимонопольного законодавства.
Також Зеленський обіцяє за час своєї каденції позбавити Україну олігархів.
Стежте за економічними новинами в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі всіх фінансових подій.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас