МВС запустило продаж страховки в електронному кабінеті водія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС запустило продаж страховки в електронному кабінеті водія

Особисті фінанси
811
В Україні тепер можна замовити страховий поліс через електронний кабінет водія.
Про це повідомила пресслужба МВС.
“Відтепер ви без проблем зможете укласти договір страхування транспортного засобу відразу в електронному функціоналі – не потрібно їхати в офіс чи чекати доставку. А за 2 тижні до закінчення терміну дії страхового полісу зміниться колір його позначки і ви зможете завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну”, – сказано в повідомленні.
Крім того, громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси із знижкою. Головне – вказати документ, що підтверджує ці привілеї.

ОСЦПВ онлайн на Finance.ua 🚗

У МВС також додали, що протягом минулого року Електронним кабінетом водія скористалися понад 720 000 осіб, з початку поточного року – 315 000 осіб.
В Електронному кабінеті водія можливо здійснити обмін та відновлення посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР, за необхідності – верифікувати водійські документи, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.

Довідка Finance.ua:

  • Нагадаємо, у кінці травня Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який скасовує розсилку “листів щастя” водіям-порушникам, які сплатили штраф до отримання постанови. Верховна Рада прийняла цей законопроєкт 29 квітня.
  • У першому кварталі 2021 року укладено 1,9 млн договорів ОСЦПВ, що на 7,7% більше показників того ж періоду торік.
До речі, в телеграм-каналі Finance_ukr ви також знайдете останні важливі новини для автомобілістів. Підписуйтесь, щоб не пропустити.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас