Зарплати в регіонах: скільки у травні заробили голови обладміністрацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарплати в регіонах: скільки у травні заробили голови обладміністрацій

Особисті фінанси
432
В Офісі президента анонсували чергову заміну очільників обласних держадміністрацій. За словами заступника керівника ОПУ Кирила Тимошенка, з деякими областями «є проблеми» і туди вже шукають кандидатів. Поки що лишається тільки гадати, з ким же з місцевої влади мають намір попрощатися.
Журналісти «Слово і діло» проаналізували, скільки у травні заробили чинні голови ОДА.
Найвища зарплата, як і раніше у керівника Луганської обладміністрації Сергія Гайдая – 102 тис. 692 грн: оклад, надбавки та індексація. На другому місці голова Донецької ОДА Павло Кириленко, йому нарахували 100 тис. 628 грн, зокрема грошове забезпечення військового.
Голова Чернігівської ОДА Ганна Коваленко за минулий місяць заробила 84 тис. 749 грн, включаючи відрядження і лікарняні у зв’язку із вагітністю.
Трохи більше 57 тис. нарахували керівнику Черкаської ОДА Олександру Скічку, голові Закарпатської ОДА Анатолію Полоскову, голові Київської ОДА Василю Володіну і керівнику Чернівецької обладміністрації Сергію Осадчуку.
Найменше у травні заробив Максим Козицький, який очолює Львівську обладміністрацію – 42 тис. 511 грн. Ще не нараховували в минулому місяці зарплату Марії Чорній, яку тільки 27 травня президент призначив головою Кіровоградської ОДА.
Зарплати в регіонах: скільки у травні заробили голови обладміністрацій
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Слово і Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас