Разумков назвав основну причину, через яку інвестори не приходять в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Разумков назвав основну причину, через яку інвестори не приходять в Україну

Казна та Політика
1162
Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков назвав основну причину, через яку інвестори не приходять в Україну. За словами спікера Ради, без достатньої кількості інвестицій не буде розвитку економіки.
Про це він заявив під час засідання Погоджувальної ради парламенту.
“Питання судової реформи порушуються практично на кожній міжнародній зустрічі. Але в першу чергу реформи судів потрібні нам як державі, як українському суспільству. Ми можемо говорити про промисловість і про розвиток економіки. Але це важко все зробити, якщо ми не зможемо залучити сюди достатню кількість інвестицій”, – пояснив Разумков.
Голова ВР підкреслив, що інвесторам необхідний гідний рівень захисту їхніх інтересів.
“А інвестори в Україну не приходять сьогодні в першу чергу тому, що вони не завжди впевнені в тому, що їхні інтереси будуть захищатися на тому ж рівні, до якого вони звикли в країнах ЄС, США, Канаді”, – додав парламентарій.
Нагадаємо, раніше Разумков заявив, що парламент найближчим часом може розглянути законопроєкт про реформу Конституційного Суду України. Він провів зустріч з головою Венеціанської комісії Джанні Букіккіо. Сторони обговорили питання судової реформи, вдосконалення антикорупційного законодавства, а також законодавче врегулювання діяльності КСУ.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас