«Мегабанк» отримав додаткове фінансування на підтримку малих та середніх підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Мегабанк» отримав додаткове фінансування на підтримку малих та середніх підприємств

Особисті фінанси
33
«Мегабанк» отримав додаткове фінансування на підтримку малих та середніх підприємств
Додаткові грошові вливання розраховані на п’ять років та сприятимуть розвитку українського сектору МСБ.
АТ «Мегабанк» підписало додаткову угоду з Міністерством фінансів України та АТ«Укрексімбанк» у рамках спільного України та Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) Проекту «Основний кредит для малих та середніх підприємств та компаній з середнім рівнем капіталізації» (APEX).
Відповідно до укладеного документу, Міністерство фінансів України збільшило ліміт кредитної лінії до 30 000 000 євро за рахунок надання додаткового траншу у розмірі 10 000 000 євро на строк до кінця травня 2026 року. Нагадаємо, банк приєднався до Проекту «Основний кредит для малих та середніх підприємств та компаній з середнім рівнем капіталізації» у вересні 2017 року. За час участі у Проекті АТ «Мегабанк» за рахунок кредиту ЄІБ надав фінансову підтримку українським підприємствам харчової, агропромислової та автодорожньої галузей на загальну суму більше 20 000 000 євро.
Кошти були надані як на інвестиційні потреби малих та середніх підприємств, так і для фінансування оборотного капіталу. Детальніше про саму Програму та вимоги участі у ній.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас