Які зарплати пропонують пошукачам у банківській сфері (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які зарплати пропонують пошукачам у банківській сфері (інфографіка)

Особисті фінанси
1505
Напередодні Дня працівника фондового ринку аналітики кадрового порталу grc.ua зробили огляд ринку праці категорії «Банки, інвестиції та лізинг».
У червні вакансії перекривали потребу у роботі на 98%.
Яку роботу шукають у галузі? Третина кандидатів, які зареєстрували резюме у категорії «Банки, інвестиції, лізинг», шукають роботу із заробітною платою до 13 тис. грн. Більшість з них – студенти та спеціалісти без досвіду роботи, з низьким рівнем знання англійської мови, жителі не дуже великих міст у віці від 18 до 30 років.
До речі, у телеграм-каналі Finance.ua ми пишемо про зарплати, пенсії та інші види соцдопомоги. Там же навчаємо не платити зайвого. Не забудьте підписатися! 🤫
Вакансії, які цікавлять цю категорію кандидатів – менеджери нижчої ланки у банківських відділеннях, операціоністи та касири (середня винагорода становить близько 12 тис. грн).
Які зарплати пропонують пошукачам у банківській сфері (інфографіка)
Ще третина кандидатів розглядають вакансії з компенсацією від 13,1 тис. грн до 24,5 тис грн. Переважна більшість співробітників у цій категорії вже мають досвід роботи від року до трьох, вищу профільну освіту (банківська справа, фінанси та інші).

Отримати гроші до зарплати 💸

Насамперед це банківські співробітники середньої ланки: спеціалісти з продажів фінансових продуктів (середня компенсація становить 17 тис. грн), експерти з кредитування (13-17 тис. грн) та менеджери з залучення нових клієнтів (середня заробітна плата працівників категорії становить трохи більше 21 тис. грн).
17% розглядають вакансії від 24,5 тис. грн – менеджери середньої ланки: аналітики, керівники відділень, маркетологи та інші.
Які зарплати пропонують пошукачам у банківській сфері (інфографіка)
Кого шукають. Найбільше відкритих вакансій категорії «Банки, інвестиції та лізинг» для спеціалістів з продажів фінансових продуктів (12%), експертів з кредитування (10%), касирів та інкасаторів (8%). Також роботодавці банківського сегменту активно шукають спеціалістів з залучення клієнтів (8%).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас