Samsung представила 50-мегапіксельний сенсор камери для тонких смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung представила 50-мегапіксельний сенсор камери для тонких смартфонів

Технології&Авто
268
Новинка під назвою ISOCELL JN1 отримала високу світлочутливість і компактні розміри, які дозволяють зменшити габарити модуля камери. При цьому просунутий сенсор позиціонується як рішення для гаджетів середнього цінового сегменту.
Розмір пікселя ISOCELL JN1 становить 0,64 мікрометра. Це дозволило інженерам вкластися в оптичний формат 1/2, 76 дюйма і в перспективі відмовитися від масивних блоків камер з виступом при розробці середньобюджетних смартфонів. За запевненням Samsung, новий датчик також має на 16% більшу світлочутливість в порівнянні зі своїм попередником.
При використанні технології об’єднання пікселів 4-в-1 роздільна здатність фотографій знижується до 12,5 Мп, але при цьому знімки виходять більш деталізованими, насиченими і яскравими навіть в умовах недостатньої освітленості.
Samsung ISOCELL JN1 підтримує відразу кілька фірмових технологій, включаючи Smart ISO, Double Super PDAF і ISOCELL 2.0, і дозволяє знімати відео з роздільною здатністю 4K зі швидкістю до 60 кадрів на секунду, або в режимі Full HD @ 240 fps. Samsung зазначає, що використання сенсора допускається з будь-якими типами об’єктивів.
Samsung представила 50-мегапіксельний сенсор камери для тонких смартфонів
“Передові піксельні технології Samsung знову розширили межі з найвищою точністю і розробили датчик зображення з найменшим в галузі розміром пікселя, але з високою продуктивністю. Новим ISOCELL JN1 можуть оснащуватися витончені смартфони, орієнтовані на мобільну фотографію в надвисокій роздільній здатності», — заявив Дакхен Чанг, виконавчий віце-президент підрозділу сенсорів Samsung Electronics.
Серійне виробництво новинки вже стартувало, а поява на ринку перших смартфонів, оснащених фірмовим датчиком, очікується найближчим часом.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас