Opel показав перші фото Astra нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opel показав перші фото Astra нового покоління

Технології&Авто
831
Німецька компанія Opel готує нове покоління моделі Astra, яке офіційно буде представлено через кілька місяців.
А поки що Opel опублікував кілька зображень майбутньої новинки.
Нова версія Astra отримає модульну платформу EMP2 концерну Stellantis, яка вже використовується в нових авто Peugeot 308 і DS 4. Astra отримає два кузови — 5-дверний хетчбек і універсал Sports Tourer. Оновлена модель позбудеться характерної задньої підвіски з механізмом Уатта: залишиться звичайна напівзалежна «балка».
Дизайн моделі буде виконаний в новому стилі Opel Vizor, який вже використовується на кросоверах Mokka і Crossland. Світлодіодні фари будуть в базовій комплектації, дизайнери об’єднали їх з решіткою радіатора в єдиний блок, що нагадує візор (спеціальне скло) шолома.
У салоні нового Opel Astra також будуть використані елементи нового дизайну автомобілів марки. Наприклад, кокпіт Pure Panel, що об’єднує під загальним зігнутим склом два дисплеї – шкалу приладів і сенсорний екран мультимедійної системи, і мінімум апаратних кнопок і перемикачів.
Opel показав перші фото Astra нового покоління
Спочатку буде представлена версія з електричним мотором, а пізніше презентують варіанти з «традиційними» двигунами внутрішнього згоряння. Їх запозичать у Peugeot 308. Нагадаємо, що в арсеналі «француза» є 1,5-літровий турбодизель, а також бензинові турбомотори об’ємом 1,2 і 1,6 літра.
Виробництво нового покоління Opel Astra буде організовано на заводі в німецькому Рюссельсхаймі. У Рюссельсхаймі ж зараз випускають тільки сімейство Opel Insignia, а частина потужностей нещодавно звільнилася після припинення виробництва компактвенів Opel Zafira.
Opel показав перші фото Astra нового покоління
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас