TCL незабаром почне поставки нового покоління дисплеїв з підтримкою підекранних камер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TCL незабаром почне поставки нового покоління дисплеїв з підтримкою підекранних камер

Технології&Авто
265
Восени минулого року компанія Xiaomi показала прототип смартфона Xiaomi Mi 10 Ultra з дисплеєм з підекранною камерою третього покоління, який розробила компанія China Star Optoelectronics, що є підрозділом TCL. Виробник дисплеїв найближчим часом почне поставки нового покоління подібних екранів.
Інформацією поділився Китайський Інсайдер Digital Chat Station, який повідомив, що China Star Optoelectronics практично готова до масових поставок нового покоління дисплеїв з підекранною камерою.
В основі цих екранів використовується вдосконалена технологія, яка застосовувалася в прототипі смартфона Xiaomi. Зокрема, мова йде про 6,67-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і загнутими краями.
Нові дисплеї компанія продемонструвала в ході недавньої Міжнародної конференції з технологій дисплеїв (ICDT 2021). Про те, хто з виробників смартфонів стане першою компанією, яка вирішить використовувати напрацювання China Star Optoelectronics, поки нічого не відомо.
В оновленому екрані використовується спеціальне прозоре анодоване покриття, що дозволяє камері отримувати зображення без втрати якості.
Крім того, виробнику вдалося зберегти у дисплея в області камери точно таку ж щільність пікселів, як і у всього екрану в цілому, тим самим істотно підвищивши його якість у порівнянні з екранами минулого покоління.
Також наголошується, що в новому дисплеї використовується унікальна об’єднуюча плата. Вона дозволяє істотно підвищити якість фронтальної камери до рівня передових рішень на ринку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас