Toyota представила оновлений 4Runner в спортивному виконанні TRD (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota представила оновлений 4Runner в спортивному виконанні TRD (фото)

Технології&Авто
872
Toyota 4Runner п’ятого покоління на ринку вже дванадцять років, тож невдовзі виробник має вивести нову генерацію моделі, а поки що представив модернізовану машину для США, Канади та деяких країн Латинської Америки. Головною обновкою стала версія TRD Sport.
Для 4Runner це вже третя версія від TRD, яка приєднається до позашляхових виконань TRD Off-Road та TRD Pro. Новий пакет від Toyota Racing Development акцентує на спортивних аспектах позашляховика.
4Runner TRD Sport отримав підвіску X-REAS зі з’єднаними навхрест амортизаторами, яка покращує керованість і ефективно протидіє кренам у поворотах. Така ж підвіска доступна для оновленої моделі у дорогій комплектації Limited.
Toyota представила оновлений 4Runner в спортивному виконанні TRD (фото)
Замість 17-дюймових дисків у 4Runner TRD Sport 20-дюймові, кузов прикрашають чорні акценти, рейлінги на даху, повітрозабірник TRD на капоті та написи з назвою моделі. Світлодіодні фари входять в стандартне оснащення всіх позашляховиків нового модельного року.
В салоні, замість тканинного оздоблення використовується еко-шкіра, а самі крісла з підігрівом прикрашені логотипом TRD. Крім того, є килимки TRD Sport.
Toyota представила оновлений 4Runner в спортивному виконанні TRD (фото)
Toyota 4Runner TRD Sport доступний з тим же 4-літровим бензиновим V6 потужністю 273 сили, що й дореформена модель. Агрегат під’єднаний до 5-швидкісної автоматичної коробки передач із приводом на обидві або одну вісь.
Ціни на оновлену модель поки не оголошені, а позашляховик попереднього року в початковій комплектації SR5 у США коштує від 36 765 доларів.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас