Кабмін створив робочу групу з питань запровадження обов'язкового накопичувального пенсійного забезпечення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін створив робочу групу з питань запровадження обов'язкового накопичувального пенсійного забезпечення

Казна та Політика
266
Кабінет Міністрів створив робочу групу з питань введення обов’язкового накопичувального пенсійного забезпечення та розвитку недержавного пенсійного забезпечення на чолі з віцепрем’єр-міністром, міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексієм Резніковим.
Відповідну постанову ухвалено на засіданні уряду в середу.
«Створити робочу групу з питань введення обов’язкового накопичувального пенсійного забезпечення та розвитку недержавного пенсійного забезпечення», — наголошується в постанові.
Згідно з доповненням до постанови, головою робочої групи затверджений віцепрем’єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. При цьому склад оргкомітету затверджений із зазначенням посад, але без зазначення прізвищ.
Також постановою затверджується Положення про робочу групу з питань введення обов’язкового накопичувального пенсійного забезпечення.
Як накопичити на пенсію? Як докупити страховий стаж до пенсії? Чи варто вкладати в НПФ? Відповіді на ці та інші запитання про пенсію ви зможете знайти в нашому телеграм-каналі Finance_ukr.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас