День фінансів: перерахунок пенсій, ОСЦПВ на Finance.ua, «суд у смартфоні» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: перерахунок пенсій, ОСЦПВ на Finance.ua, «суд у смартфоні»

219
Вівторок, 1 червня. Зустрічайте разом з літом:
  • Купити ОСЦПВ вже можна на Finance.ua. Першим покупцям паливо у подарунок! Більше не потрібно шукати, де оформити страховку на свою машину, оформляйте обов’язкове страхування на нашому сайті. Для першої тисячі клієнтів ми приготували приємні бонуси: ексклюзивні умови оформлення зі знижкою до 20% і паливо у подарунок.

Переходьте за посиланням, оформляйте страховку і забирайте паливо у подарунок

  • В Україні вже з 1 червня перерахують пенсії громадянам, які після призначення пенсійних виплат продовжують працювати. Згідно із законодавством, для перерахунку пенсії не потрібно звертатися до Пенсійного фонду, все відбудеться автоматично.
  • На дорогах нові правила. Йдеться про сезонні обмеження руху великовагових транспортних засобів у денний час. Кого стосується заборона: транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн.
  • Туреччина змінила правила в’їзду. Українці, які вирішили поїхати до Туреччини, повинні будуть пред’явити перед поїздкою один з чотирьох документів на вибір, щоб потрапити в країну.
  • «Суд у смартфоні». Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроєкт президента Зеленського, відомий як “суд у смартфоні”. Ним запроваджується інформаційно-телекомунікаційна система досудового розслідування.
  • Прогнози від уряду. Кабмін схвалив бюджетну декларацію на 2022-2024 роки. Прогнозується, що у 2022 році середньорічний курс гривні становитиме 28,6 грн/$, в 2023-му — 28,8 грн/$, в 2024-му — 29,2 грн/$. Показник номінального ВВП – 5,372 трлн грн в 2022 році, 5,995 трлн грн в 2023-му і 6,652 трлн грн в 2024-му.
Більше прогнозів і думок експертів ви можете прочитати, підписавшись на наш телеграм-канал Finance_ukr 🧐
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас