У Києві перевірять законність парковок уздовж магістралей Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві перевірять законність парковок уздовж магістралей Києва

Казна та Політика
498
Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації перевірить магістралі безперервного і регульованого руху на предмет самовільного захоплення тротуарів під паркувальні майданчики.
Відповідне протокольне доручення дав заступник голови КМДА Костянтин Усов за результатами наради щодо ситуації з облаштуванням незаконних парковок на дорожній мережі міста Києва.
У нараді взяли участь керівники Департаменту благоустрою КМДА, Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, Патрульної поліції міста Києва, КП «Центр організації дорожнього руху» та представники КП «Київтранспарксервіс» і КК «Київавтодор».
«Київ має їхати без заторів і бути безпечним для пішоходів, велосипедистів та водіїв. Необхідно провести обстеження дорожньої мережі міста на предмет самовільного або незаконного облаштування паркувальних майданчиків, загарбання частини тротуарів та вело-пішохідної мережі. Ми складемо перелік адрес, де вони вже облаштовані, та в окремих випадках навіть дивовижним чином легалізовані, і відреагуємо на це», – зазначив Костянтин Усов.
Заступник голови КМДА також попросив Патрульну поліцію Києва долучитися до перевірки та повідомити, якщо у них вже є такі адреси.
За матеріалами:
100realty.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас