Samsung проєктує незвичайний гнучкий смартфон з подвійним складанням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung проєктує незвичайний гнучкий смартфон з подвійним складанням

Технології&Авто
303
Компанія Samsung розглядає можливість створення вельми незвичайного смартфона зі складаною конструкцією: інформація про пристрій оприлюднена в патентній документації.
Ресурс LetsGoDigital в партнерстві з головним редактором студії Yanko Design, дизайнером Сарангом Шетом (Sarang Sheth), представив концептуальні рендери гаджета, створені на основі патентних зображень.
Конструкція пристрою передбачає використання гнучкого дисплея з двома лініями згину – в лівій і правій частинах. Таким чином, екран розділений на три секції: це центральна область, а також бічні чверті.
Samsung проєктує незвичайний гнучкий смартфон з подвійним складанням
За задумом південнокорейського гіганта, складати дисплей користувачі зможуть як назовні, так і всередину. У другому випадку буде забезпечуватися захист панелі від пошкоджень під час повсякденного носіння.
Samsung проєктує незвичайний гнучкий смартфон з подвійним складанням
Рендери говорять про підтримку пір’яного управління. У тильній частині розташується багатомодульна камера з оптичними блоками, вишикуваними в ряд по вертикалі. Крім того, згадано симетричний порт USB Type-C.
Незвичайна конструкція дозволить використовувати гаджет в різних режимах, в тому числі планшетному. Поки що, правда, не ясно, коли подібний апарат може з’явитися на комерційному ринку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас