Чехія послаблює карантин і відкриває кордони для туристів з низки країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чехія послаблює карантин і відкриває кордони для туристів з низки країн

Світ
743
Уряд Чехії з понеділка, 31 травня, послаблює обмежувальні заходи, введені через пандемію COVID-19, та відкриває кордони для туристів з низки країн.
Про це повідомляє Reuters.
Як зазначається, відсьогодні свою роботу відновлять більшість розважальних закладів Чехії – бари, ресторани, нічні клуби, басейни, сауни, боулінги та казино.
Ресторанам було дозволено обслуговувати клієнтів на відкритому повітрі ще з 17 травня, однак їхні внутрішні приміщення залишалися закритими.
Також збільшиться допустима кількість учасників спортивних змагань.
Крім цього, з вівторка Чехія відкриє кордони для туристів з низки країн за умови отримання ними затвердженого щеплення від COVID-19. Мандрівники зі Словаччини, Польщі, Німеччини, Австрії, Угорщини, Словенії, Австралії, Ізраїлю, Нової Зеландії, Сінгапуру, Південної Кореї і Таїланду зможуть без обмежень приїздити до Чехії через три тижні після отримання ними першої дози вакцини. Також очікується, що до цього переліку додадуть Хорватію.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше уряд Чехії мав намір розпочати скасування карантинних обмежень з 14 червня, але Верховний адміністративний суд країни визнав незаконними невибіркові закриття ресторанів, пришвидшивши впровадження плану з відкриття економіки.
Слідкуйте за економічними новинами разом з Finance.ua! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас