Укрзалізниця оголосила тендер на добудову Дарницького моста в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця оголосила тендер на добудову Дарницького моста в Києві

Казна та Політика
318
Укрзалізниця оголосила тендер на будівництво підходів до Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу в Києві.
Про це свідчить інформація в системі Prozorro.
Пропозиції можна подавати до 11 липня. Стартова вартість встановлена на рівні 1,2 млрд грн. Торги відбудуться 16 серпня. Роботи мають бути виконані до кінця 2022 року.
Залізнично-автомобільний мостовий перехід (Дарницький міст) в Києві було побудовано в 2004—2011 роках. Станом на 2020 рік на мосту залишилися недобудованими лівобережні заїзди і з’їзди з мосту на Дніпровську набережну.
У лютому цього року Укравтодор звернувся до київської міської влади з пропозицією взяти на баланс і добудувати Подільсько-Воскресенський міст. У відповідь мер Києва Віталій Кличко звинуватив Укравтодор в маніпуляціях і порадив для початку добудувати Дарницький міст.
На початку березня Укравтодор підписав меморандум з Укрзалізницею про добудову Дарницького моста. Заступник голови Офісу президента, координатор програми Велике будівництво Кирило Тимошенко заявляв, що міст буде добудований до кінця 2021 року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас