Банки визначили найбільш бажані галузі для кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки визначили найбільш бажані галузі для кредитування

Кредит&Депозит
630
Банкіри розповіли, які галузі готові кредитувати після завершення коронакризи.
Про це повідомляє «Фінансовий клуб».
Найбільш бажані для кредитування в 2021 році – аграрії.
«Останніми роками однією з найпривабливіших сфер для банківського кредитування став агросектор, який стабільно розвивається, приносить дохід, інвестує в свій розвиток і потребує фінансування», — розповів голова правління ПУМБ Сергій Черненко.
За словами голови правління ОТП Банку Володимира Мудрого, цільовими галузями залишаються сільське господарство, виробництво та торгівля. «Якщо додати фактор потенціалу експортного складника, то перспективи в цих індустріях очевидні й в теперішній ситуації», — пояснив він.
«Сподіваємося, що клієнти почнуть почуватися більш впевнено та проявлятимуть інтерес не тільки до антикризового фінансування, а й до кредитів на придбання техніки, обладнання, транспорту і на поповнення обігового капіталу», — додав Сергій Черненко.
Переглянути свої пріоритети змусила коронакриза: банки побачили, які бізнеси є більш пристосованими до нової реальності, в якій локдаун може зупинити бізнес одних позичальників і жодним чином не вплинути на інших.
Це відкорегувало портрет ідеального клієнта, якому банки готові позичати.
«Максимально цікавими залишаються галузі, які пов’язані з щоденним споживанням населення, з виробництвом та продажем товарів першої необхідності й продуктів харчування, із забезпеченням критично важливої інфраструктури. Ми також бачимо перспективу в логістиці – йдеться про інтернет-торгівлю e-сommerce, яка доповнює вже наявні та всім відомі канали доставки продуктів і послуг клієнтам», — зазначає голова правління Банку Кредит Дніпро Сергій Панов.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас