Tesla отримала вже понад мільйон замовлень на Cybertruck — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla отримала вже понад мільйон замовлень на Cybertruck

Технології&Авто
486
Компанія Tesla Ілона Маска отримала вже понад мільйон попередніх замовлень на пікап Cybertruck.
Про це повідомляє Electrek.
Зазначається, що Tesla почала приймати передоплату в розмірі 100 доларів США ще в листопаді 2019 року. Суму можна повернути, якщо клієнт передумає.
Вже через тиждень Маск заявив, що охочих було понад 250 тисяч осіб. Це була найнижча сума попереднього внеску для всього асортименту Tesla, що, ймовірно, і допомогло компанії домогтися настільки вражаючих цифр.
Зазвичай Tesla отримує багато попередніх замовлень незабаром після представлення нового електричного авто, а потім вони зменшуються – але цього явища не було зафіксовано у випадку з пікапом Cybertruck.
Вартість базової моделі стартує від 39 900 доларів США. Компанія намагається запустити виробництво Cybertruck до кінця цього року.
22 листопада 2019 року засновник Tesla Ілон Маск представив новий Cybertruck, корпус якого зроблений зі сталі, яку використовує компанія SpaceX в будівництві ракет. Автомобіль був задекларований як фактично броньований автомобіль, проте під час презентації з’ясувалося, що бічні вікна не витримали тесту, який вибрали самі ж виробники.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас