Зеленський оновив наглядову раду «Укроборонпрому» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський оновив наглядову раду «Укроборонпрому»

Казна та Політика
270
Президент України Володимир Зеленський підписав два укази, одним з яких припинив повноваження члена наглядової ради Державного концерну «Укроборонпром» Володимира Горбуліна, а другим призначив до наглядової ради трьох нових членів.
Про це повідомляє пресслужба Концерну.
«Згідно з Указом Глави держави № 208/2021, до вищого керівного органу концерну увійшли президент Київської школи економіки Тимофій Милованов і промисловці Олександр Носов і Ростислав Шурма. Отже, на сьогодні наглядова рада „Укроборонпрому“ представлена п’ятьма членами. До її складу також входять перший заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Валерій Іващенко та ексдиректор Агентства дослідницьких проєктів з оборони (DARPA) Ентоні Дж. Тетер», — сказано в повідомленні.
Генеральний директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв подякував Володимиру Горбуліну за роботу в наглядовій раді концерну на посаді голови і зазначив, що припинення його повноважень пов’язане зі станом здоров’я Горбуліна.
У концерні нагадали, що до повноважень наглядової ради «Укроборонпрому» входить, зокрема, затвердження стратегії розвитку та напрямів діяльності концерну, а також здійснення контролю за виконанням концерном та його учасниками покладених на них завдань у сфері оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас