Німці показали концепт «гарячого» електромобіля Volkswagen ID X — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці показали концепт «гарячого» електромобіля Volkswagen ID X

Технології&Авто
697
Генеральний директор Volkswagen Ральф Брандштеттер поділився в мережі першими зображеннями і характеристиками доволі цікавого концепту Volkswagen ID X. Модель орієнтована на любителів «гарячих» версій серійних моделей бренду, таких як Golf GTI і Golf R.

В якості основи взяли серійний електрохетчбек VW ID.3, але при цьому використовували компоненти від моделі VW ID.4 GTX. Так, повнопривідний концепт отримав пару електродвигунів на 329 к.с. (245 кВтг), як у ID.4 GTX (але потужність у концепту на 29 к.с. більша).

При цьому інженери компанії домоглися зменшення ваги на 200 кг в порівнянні з серійним VW ID.3, що з урахуванням додаткової потужності дозволяє розігнатися до 100 км/год всього за 5,3 секунди (для порівняння – у ID.4 GTX цей показник дорівнює 8 ,5 сек). У концепті VW ID X використовується батарея на 77 кВтг, але запас ходу не озвучується (серійний ID.3 проїжджає на такій батареї 550 км по циклу WLTP).
Зовнішні зміни Volkswagen ID X в порівнянні з базовим VW ID.3 не дуже значні, якщо не враховувати матово-сірий колір, яскраво-зелені акценти, крісла-ковші з алькантари і нові масивні диски з низькопрофільною гумою, однак концепт отримав «фішку», яку напевно оцінять «вуличні гонщики» – вбудований Drift mode.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас