«Нова пошта» спростила відправку міжнародних посилок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нова пошта» спростила відправку міжнародних посилок

Фондовий ринок
1456
Відтепер міжнародне відправлення можна відправити з будь-якого відділення Нової пошти без оформлення онлайн-заявки на сайті.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Для міжнародної відправки, як і будь-якої іншої посилки, оператору достатньо назвати країну, контактні дані отримувача та оголошену вартість. Детальний інвойс заповнює співробітник Нової пошти Глобал, який за потреби зв’язується з клієнтом по телефону.
Як було раніше. Раніше клієнти приходили у відділення вже з верифікованою онлайн-заявкою на міжнародне відправлення, а оператору потрібно було перевірити його вміст на відповідність із інвойсом та на предмет заборонених до пересилання товарів.
Щоб оформити міжнародне відправлення у відділенні потрібно:
  • принести відправлення, але обов’язково у розгорнутому вигляді, щоб зробити його загальний опис згідно митного законодавства та встановити оголошену вартість;
  • назвати країну, місто, індекс та точну адресу, куди потрібно доставити відправлення. Окрім того, назвати ПІБ, контактний телефон та адресу електронної пошти отримувача;
  • при відправленні більше, ніж однієї позиції, з клієнтом обов’язково зв’яжеться телефоном співробітник Нової пошти Глобал для заповнення інвойсу для митниці.

Довідка Finance.ua:

  • Нова пошта Глобал, що входить до групи компаній Нова пошта, у першому кварталі 2021 року доставила 2,5 млн відправлень, що в 2 рази більше, ніж минулого року.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас