Alibaba і виробник дронів випустять 2,6-метровий електрокар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alibaba і виробник дронів випустять 2,6-метровий електрокар

Технології&Авто
319
Китайський бренд Wuling спільно з гігантом Alibaba планують запустити в серію суперкомпактний електромобіль довжиною всього 2,6 метра. Він базується на моделі Baojun KiWi EV, яка, в свою чергу, є розвитком Baojun E300. Якщо параметри вихідної версії не змінювалися, то новинка зможе проїжджати на одній зарядці більше ніж 300 кілометрів.
Про це пише CarNewsChina.
Назва нової машини поки що не повідомляється. Третім партнером у проєкті виступає компанія DJI — виробник дронів. При цьому точно невідомо, в чому саме стане виражатися його участь. В описі говориться, що модель «powered by» DJI. Але навряд чи на електрокарі опиниться силова установка від дрона.
Alibaba і виробник дронів випустять 2,6-метровий електрокар
Точних характеристик моделі теж немає. Тому видання спирається на дані про вихідну модель — Baojun KiWi EV. У ньому 2625 мм довжини, 1647 мм ширини і 1588 мм висоти. Колісна база — всього 1750 мм. Цікавим дизайнерським ходом виглядають приховані зовнішні дверні ручки. «Кубічна» форма дозволяє забезпечити максимум простору в салоні для двох осіб.
Alibaba і виробник дронів випустять 2,6-метровий електрокар
На KiWi EV встановлений 40-кіловатний електромотор з крутним моментом 150 Нм. Батарея ємністю 31 кВт·год може провезти автомобіль на 305 кілометрів на одній зарядці. На модель Алібаби і Вулінга силова установка не змінилася.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас