У Києві підірвали банкомат, грабіжників затримали на місці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві підірвали банкомат, грабіжників затримали на місці

Кримінал
632
У Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, які, за даними слідства, кілька місяців викрадали банкомати в різних районах міста, а нещодавно – підірвали банкомат в Дніпровському районі столиці. Про це в понеділок, 17 травня повідомили в прес службі Нацполіції.
Відзначається, що зловмисники викрадали термінали, які в подальшому розбирали, і отримували з них касети з готівкою. Наразі в рамках досудового розслідування слідчі збирають доказову базу для притягнення їх до відповідальності. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі.
“Ми затримали фігурантів відразу після скоєння злочину на бульварі Перова в Дніпровському районі столиці, де шляхом підриву банкомату вони намагалися заволодіти грошима. 44-річного жителя столиці та 40-річного жителя Київської області ми затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а також з’ясували, що вони вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок”, – розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.
Правоохоронці провели обшуки за місцями проживання затриманих і в їхніх автомобілях. Під час слідчих дій поліцейські виявили пристрій для вимкнення сигналів GPS-навігацій, частини банківських терміналів, номерні знаки, ножі, гроші та особисті речі правопорушників. Речові докази вилучили та направили на проведення відповідних експертних досліджень.
Затриманим повідомили про підозру. Наразі перевіряється їхня причетність до низки інших крадіжок у Києві.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас