Xiaomi запатентувала камеру, що обертається всередині смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запатентувала камеру, що обертається всередині смартфона

Технології&Авто
430
Xiaomi отримала патент на нестандартну реалізацію мобільної камери. Передбачається, що смартфон отримає модуль, здатний одночасно виступати як основний і фронтальний, при цьому у пристрою не буде жодних зовнішніх рухомих частин.
Поворотні камери в смартфонах не нові, але Xiaomi придумала, як зробити так, щоб не порушувати цілісність гаджета. Незвичайним і одночасно ефективним рішенням може виявитися камера на обертовому механізмі, здатна повертатися в тому чи іншому напрямку.
Xiaomi запатентувала камеру, що обертається всередині смартфона
Ідея в тому, що смартфон не повинен нічим відрізнятися від сучасних моделей. Так, камера, націлена на тильну кришку, при необхідності може розвернутися на 180 градусів у бік дисплея. Для цього може використовуватися моторизована система або магніти. При цьому зовні корпусу немає жодних рухомих частин, що дозволяє зробити смартфон водонепроникним.
Подібне рішення дозволило б використовувати одну якісну камеру як для селфі, так і для звичайних фото. Втім, поки що немає жодних відомостей про плани Xiaomi випустити подібний гаджет.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас