Porsche готує до випуску електрокабріолет Boxter — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche готує до випуску електрокабріолет Boxter

Технології&Авто
522
Німецький автомобільний виробник Porsche готує до презентації електричну модель родстера Boxter.
Як заявив керівник напрямку досліджень і розробок Porsche Міхаель Штайнер, робота над електричною версією Boxster йде повним ходом, а прототипи вже проходять випробування, передає «Мотор».
У виданні відзначають, що прототипи 2-дверної моделі проходять випробування, і незабаром Porsche планує влаштувати офіційну прем’єру концепту Boxster EV, який стане передвісником серійної моделі.
При цьому точні терміни дебюту електрокара поки що не розголошуються. За версією видання, спортивний електромобіль буде сконструйований на новій архітектурі, відмінній від нинішньої платформи PPE, яка буде лежати в основі електричної модифікації кросовера Macan.
При цьому автоексперти підкреслили, що електричний Boxster буде випускатися разом зі звичайними моделями з двигуном внутрішнього згоряння.
Раніше Штайнер заявляв про те, що інженерів Porsche поки що не влаштовує результат переведення молодшої лінії 718 на електротягу.
«Збільшення вагиспортивного автомобіля нас не влаштовує, і це одна з причин, з яких нашим наступним електромобілем буде кросовер Macan, а не дводверний спорткар», — пояснив Штайнер.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас