Ірландія створить 400 центрів для дистанційної роботи у селах, щоб повернути туди жителів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ірландія створить 400 центрів для дистанційної роботи у селах, щоб повернути туди жителів

Світ
412
Уряд Ірландії представив план з відродження сільської економіки під назвою «Наше сільське майбутнє», пише CNBC.
Мета проєкту – надихнути ірландців залишатися в приміських районах або переїжджати в них. Як зазначає видання, міграція з сільської місцевості в міста – давня проблема для Ірландії.
За планом місцева влада отримає гроші на переобладнання площ, що пустують у сільській місцевості, у віддалені робочі центри. Загалом уряд хоче створити понад 400 приміщень для дистанційної роботи по всій країні.
Менеджер коворкінгу RDI Hub Рейдін О’Коннор вважає, що уряд повинен зосередитися не тільки на умовах роботи, а ще й на тому, як інтегрувати в місцеві спільноти працівників на дистанційній роботі.
За словами засновника коворкінгу Ludgate Hub Грейн О’Кіфф, зробити будь-яке місто відповідним для такої роботи допоможуть інвестиції в інфраструктуру – широкосмуговий зв’язок і пошук приміщень.
Одна з ключових проблем розвитку будь-якого регіону Ірландії – житло, відзначає видання. Як пише CNBC, нестача житла була актуальною проблемою і до пандемії, але потім загострилася через припинення будівництва.
Ще одна проблема – транспортне сполучення між сільськими районами і великими містами.
До речі, нещодавно у телеграм-каналі Finance_ukr ми розповідали про два італійські міста, які платитимуть половину оренди за житло охочим переїхати туди. Підписуйтесь, аби дізнаватися про інші цікаві історії та новини зі світу фінансів!
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас