Надихали та вчили творити: як пройшла зустріч представників/ць креативної сфери з підлітками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Надихали та вчили творити: як пройшла зустріч представників/ць креативної сфери з підлітками

Кредит&Депозит
13
11 травня українські школярі та школярки зустрілись із фахівцями та фахівчинями креативної індустрії. Це вже третя зустріч в межах всеукраїнського проєкту «Моя кар’єра в Україні», який організовує Центр «Розвиток КСВ» спільно з Career Hub та банком ПУМБ. В кар’єрній зустрічі взяли участь дизайнерка, архітектор, арт-менеджерка, продюсер та візуалізатор.
«Найважливіше в цьому проєкті те, що учасники/ці можуть бути відкриті до нового досвіду та до нових ідей. Саме тому ми запрошуємо підлітків на зустрічі, де розповідають про різні сфери. За новітніми трендами – майбутні професії якраз лежать на перетині різних сфер», – Тарас Деркач, керівник платформи Career Hub.
«Креативність – важлива компетенція в сучасному світі. Щоб покращувати світ навколо себе, потрібно вміти дивитися нестандартно на звичайні речі та створювати нове», – Тетяна Колесник, КСВ-менеджерка ПУМБ.
91 учасник та учасниця приєдналися до кар’єрної зустрічі з креативної сфери. Представники та представниці креативної індустрії поділилися своїми знаннями, досвідом та помилками, яких припускалися на своєму кар’єрному шляху.
«Не женіться за яскравою картинкою і ефектами, відеоролик в першу чергу має викликати емоцію. Сучасні прийоми зйомки повинні стати інструментом для розкриття цікавих історій», – СЕО TV Creative Богдан Мяновський.
«Візуалізація допомагає впоратися з великим потоком інформації та стресом. А ще допомагає вчитися виділяти головні речі і легко доносити інформацію до інших людей простою мовою», – засновник Artscribe University Ігор Заболотний.
«Ті, хто має унікальний бізнес та дійсно горить своєю справою – точно подолає усі труднощі та конкурентів. Якщо ваші ідеї копіюють – сприймайте це як комплімент та визнання того, що ви рухаєтесь у правильному напрямку», – дизайнерка одягу та засновниця бренду одягу 7/11 Seven Eleven Юлія Ісай.
Підлітки дізнались, як розвивати свої таланти на основі власних помилок та успіхів, та чому завжди потрібно бути гнучким і постійно відстоювати свої ідеї.
Нагадаємо, що після серії кар’єрних зустрічей планується фінальна конференція. Лише 30 найактивніших підлітків потраплять на зустріч до Києва та проведуть один день зі своїми кумирами – керівниками і керівницями підприємств, міжнародних організацій, державних органів влади, а також виграють корисні подарунки від організаторів!
Нещодавно відбулись також кар’єрні зустрічі з медичної сфери та сфери послуг.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас