Колишнє керівництво банку запідозрили в крадіжці майже 90 млн грн вкладників, двох заарештували — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишнє керівництво банку запідозрили в крадіжці майже 90 млн грн вкладників, двох заарештували

Фондовий ринок
658
Співробітники Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області спільно з колегами з управління карного розшуку облполіції викрили чотирьох колишніх керівників банку. Про це повідомляється сьогодні на сайті Міністерства внутрішніх справ. При цьому не вказується, про який саме банк йде мова.
Примітно, що ще 17 березня цього року обласна поліція повідомляла подібну інформацію з аналогічною фотографією. У справі фігурували голова правління банку, його перший заступник і заступник, а також начальник управління кредитування.
Згідно з сьогоднішніми даними правоохоронців, зловмисники внесли в офіційні документи завідомо неправдиві відомості і вивели з банківської системи 86 млн грн вкладників фінустанови, які в подальшому привласнили.
«Поліцейські провели низку санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів і в офісних приміщеннях. В результаті була вилучена документація та комп’ютерна техніка, в якій міститься інформація, що підтверджує причетність підозрюваних до злочину», — йдеться в повідомленні.
Зазначається, що всім фігурантам повідомлено про підозру у шахрайстві, привласненні та розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем, а також у вчиненні злочину групою осіб або злочинною організацією.
«Двом зловмисникам суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, іншим двом — особисті зобов’язання. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна», — уточнили в МВС.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас