Розумний чохол OPPO з чіпом UWB управляє іншими гаджетами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розумний чохол OPPO з чіпом UWB управляє іншими гаджетами

Технології&Авто
231
OPPO представила перший у світі чохол для смартфонів, який отримав підтримку технології UWB.
Протокол може використовуватися для бездротового управління елементами розумного будинку, включаючи прилади освітлення, а також різними гаджетами інтернету речей.
Завдяки надширокосмуговій технології користувачі зможуть регулювати роботу інших пристроїв, навіть якщо сам смартфон не підтримує такої функції. Компанія пропонує готові комплекти, що складаються з чохла і спеціальних круглих «маячків» з UWB-чіпами і магнітним кріпленням.
Розумний чохол OPPO з чіпом UWB управляє іншими гаджетами
Аксесуар має три режими роботи: Switch (включення або виключення пристрою), Control Card (вибір зі списку різних функцій) і Startup (готовий профіль). Усередині нього розміщена спеціальна антена, направивши яку в бік потрібного приладу, можна запустити заздалегідь налаштований сценарій, двічі постукавши по тильному боці чохла.
Розумний чохол OPPO з чіпом UWB управляє іншими гаджетами
За допомогою UWB-міток також можна організувати запуск різних сценаріїв з декількох дій. Так, виходячи з квартири, власник новинки може активувати миттєве відключення всіх заздалегідь зазначених пристроїв. Особливість стандарту в тому, що він пропонує точне позиціонування при низькому рівні перешкод. Дальність передачі при цьому становить до 15 метрів.
Вартість і дата початку продажів оригінального чохла будуть оголошені пізніше.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас