Рятувати життя, відкривати готелі та навчати: підлітки дізналися про кар’єру у сфері послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рятувати життя, відкривати готелі та навчати: підлітки дізналися про кар’єру у сфері послуг

Кредит&Депозит
31
Учні та учениці 9-10 класів з усієї України зустрілися з успішними людьми, які представляють сферу послуг. В кар’єрній зустрічі взяли участь поліцейський, вчителька, психологиня, керівниця готелю та юрист. Друга зустріч із успішними представниками різних сфер діяльності відбулася 7 травня в рамках всеукраїнського проєкту «Моя кар’єра в Україні», який організовує Центр «Розвиток КСВ» спільно з Career Hub та банком ПУМБ.
«Шостий рік поспіль ми втілюємо проєкт «Моя кар’єра в Україні». Зараз я не уявляю Україну без нього. Ми робимо цей проєкт, щоб молодь залишалася в Україні та розвивала її. Ми хочемо, аби підлітки стали тією рушійною силою, яка змінить нашу країну на краще», – підкреслює Марина Саприкіна, голова правління Центру «Розвиток КСВ»:
138 учасників та учасниць взяли участь у кар’єрній зустрічі зі сфери послуг. Підлітки познайомилися з успішними людьми та історіями з їхнього професійного життя. Фахівці/чині поділилися своїми знаннями, досвідом та порадами.
«Готельна справа мене надихає. На мою думку, дуже важливо, аби люди, які працюють у цій сфері, любили те, чим займаються. Адже атмосферу в готелі створює не інтер’єр, а персонал», – розповідає керуюча готелем «Рейкарц Житомир» Мирослава Журавльова.
«Юрист не повинен знати все. Компетентний юрист може не надати відразу відповідь на питання, в якому він не спеціалізується, але він точно повинен знати, де цю відповідь знайти. Щоб бути успішним, вчитися потрібно все життя, бо швидкі перемоги, як правило, бувають, але не довго тривають», – наголошує заступник директора Юридичного департаменту банку ПУМБ Дмитро Мартиновський.
«Справді хороший викладач має бути допитливим, мати інтерес до всього, що його оточує та відкривати для себе щось нове кожного дня», – ділиться з підлітками тренерка з неформальної освіти для молоді і дорослих та викладачка англійської й української мов Наталія Кідалова.
Крім цікавих лекцій від фахівців та фахівчинь, були і практичні завдання. Підлітки презентували своє бачення професій у сфері послуг та отримали фідбек. Тепер вони мають виконати домашнє завдання – міні-дослідження щодо бачення своєї професії через 10 років.
Попереду на учасників/ць ще чекають зустрічі з креативної, медійної, економічної та промислової сфер, куди ми запросили цікавих та відомих представників/ць цих галузей.
Нагадаємо, що після серії кар’єрних зустрічей планується фінальна конференція. Лише 30 найактивніших підлітків потраплять на зустріч до Києва та проведуть один день зі своїми кумирами – керівниками і керівницями підприємств, міжнародних організацій, державних органів влади, а також виграють корисні подарунки від організаторів!
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас