«Укрзалізниця» в квітні отримала 35 млн грн прибутку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» в квітні отримала 35 млн грн прибутку

Казна та Політика
124
АТ «Укрзалізниця» в квітні поточного року отримала 35 млн грн прибутку після останніх 12 місяців збиткових показників, зазначається в повідомленні на сайті компанії у вівторок.
«Фіксуємо перший місяць прибутковості за останні 12 місяців. На жаль, кризові явища в світовій та українській економіці, які почалися в березні минулого року, пандемія коронавірусу і скорочення обсягів перевезень тривалий час стримували розвиток „Укрзалізниці“, проте ми переломили цю негативну тенденцію», — цитується в повідомленні в.о. глави компанії Іван Юрик.
За його словами, такого результату було досягнутозавдяки впровадженню оперативного антикризового плану, при цьому — без підняття вантажних тарифів або зменшення податкового тягаря на компанію.
Юрик також додав, що, незважаючи на тяжкий 2020 рік, «Укрзалізниця» залишилася одним з найбільших і сумлінних платників податків і за підсумками 2020 року переказала до бюджетів всіх рівнів та фондів понад 25 млрд грн.
Затверджений консолідований фінансовий план «Укрзалізниці» на 2021 рік передбачає загальні доходи компанії в сумі 93 млрд грн і значні інвестиції в оновлення рухомого складу та інфраструктури.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас