Центр «Розвиток КСВ» і Career Hub спільно з банком ПУМБ провели першу зустріч з експертами медичної сфери для учасників проєкту «Моя кар’єра в Україні» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центр «Розвиток КСВ» і Career Hub спільно з банком ПУМБ провели першу зустріч з експертами медичної сфери для учасників проєкту «Моя кар’єра в Україні»

Кредит&Депозит
198
Мета проєкту «Моя кар’єра в Україні» – показати молодому поколінню можливості для самореалізації в Україні, надихнути на свідомий вибір професії та створити платформу для передачі досвіду успішних людей молоді.
Тарас Деркач, керівник платформи Career Hub: «У підлітків є багато питань про їхнє майбутнє та їхню професію. Зрозуміло, що на всі питання не можуть відповісти батьки та вчителі. Тому вже шостий рік поспіль ми збираємо дітей з усієї України, щоб поговорити з успішними людьми, які мають великий досвід та можуть поділитися, через що вони проходили на своєму кар’єрному шляху».
«У учасників проєкту вже є мрія та мета, яку вони зазначили у мотиваційних листах. Вони не пливуть за течією, а намагаються щось змінити. І в цьому проєкті підлітки продовжать свій розвиток. Ми допоможемо їм визначитися з майбутньою сферою діяльності, додамо впевненості у власних силах, аби сміливо рухатися вперед», – зазначила Тетяна Колесник, КСВ-менеджерка банку ПУМБ.
55 учнів з різних куточків України 5 травня відвідали першу кар’єрну зустріч з експертами медичної сфери. Прослухали 5 неймовірних спікерів та спікерок, розвіювали міфи та шукали відповіді на найпоширеніші запитання в сфері медицини.
Своїм досвідом з учасниками ділилися:
  • сімейна лікарка та співзасновниця ГО «Медичні лідери» Дарина Дмитрієвська;
  • кардіологиня, терапевтка та медична директорка мережі лікарень «Добробут» Тетяна Анікєєва;
  • ветеринарна лікарка та засновниця центру реабілітації та фізичного здоров’я «Step UP» Анна Баришнікова;
  • лікарка-дієтологиня та засновниця Клініки дієтології Самойленко Наталія Самойленко;
  • фармацевт і менеджер проєктного офісу корпорації «Артеріум» Артем Бондарєв.
Підлітки дізналися, чому лікар має бути багатопрофільним та чому стати одразу відомим в медичній сфері нелегко, скільки треба пропрацювати, щоб стати затребуваним лікарем, та де з перших років навчання можна практикуватись. Але найголовніше юні медики зрозуміли, що лише постійний професійний розвиток та мотивація йти далі дозволять реалізувати власний потенціал.
«Якщо ти дійсно мрієш стати лікарем/кою, варто починати пробувати себе вже прямо зараз. Прийти, подивитись та почергувати разом із іншими лікарями. Зрозуміти, чи готовий ти присвятити цьому своє життя», – порекомендувала кардіологиня, терапевтка та медична директорка мережі лікарень «Добробут» Тетяна Анікєєва.
«Щоб стати дієтологом, потрібно починати із себе. Хто, як не сам лікар, буде амбасадором здорового харчування та корисних звичок», – наголосила лікарка-дієтологиня та засновниця Клініки дієтології Самойленко Наталія Самойленко.
«Робота з тваринами надихає, але ветеринари схильні до вигорання. Втім, якщо правильно розподіляти те, чим хочеш займатися, то все вийде», – впевнена ветлікарка та засновниця центру реабілітації та фізичного здоров’я «Step UP» Анна Баришнікова.
Нагадаємо, що на наших учасників попереду чекають зустрічі з експертами у сфері послуг, креативної, медійної, економічної та промислової сфер. Проєкт «Моя кар’єра в Україні» триватиме до кінця навчального року.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас