Розмір інвестицій в криптовалюту досяг максимуму з лютого цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розмір інвестицій в криптовалюту досяг максимуму з лютого цього року

Фінтех і Картки
276
За даними аналітичної компанії CoinShares, обсяг вкладених інвесторами в цифрові активи коштів минулого тижня досяг максимуму з лютого цього року і склав $489 млн. За рахунок цього обсяг вкладених в криптовалюту коштів за підсумками квітня перевищив $1 млрд.
Bitcoin продовжує залишатися найпопулярнішою цифровою валютою світу. За звітний період інвестори вклали в нього близько $ 442 млн. Наголошується, що інвестори стали з більшою довірою ставитися до вкрай нестабільної криптовалюти.
В середині квітня ціна одного Bitcoin зросла до рекордних $ 64 тис. за одиницю, а до кінця місяця курс цифрової валюти впав нижче $ 50 тис. За одиницю. Відтоді Bitcoin трохи поліпшив своє становище, і зараз він торгується на рівні $ 57 тис. за одиницю криптовалюти.
Слідом за ним йде Ethereum, який залучив за тиждень $ 30 млн інвестицій і досяг рекордного рівня капіталізації в $ 13,9 млрд. Варто відзначити, що вартість «ефіру» стабільно зростає останні кілька тижнів, і криптовалюта регулярно б’є власні рекорди.
Буквально кілька днів тому Ethereum торгувався в районі $ 3500 за одиницю, а на момент створення цієї публікації його ціна становила близько $ 3480.
Криптовалюти, що йдуть за лідерами ринку цифрових активів, минулого тижня зросли на $ 9,2 млн. На окрему згадку заслуговують успіхи криптовалюти Dogecoin, вартість якої впевнено зростає останні кілька тижнів. Наразі Dogecoin є четвертою криптовалюта світу за рівнем капіталізації.
У звіті CoinShares відзначається, що останні кілька тижнів в цифрові активи активно інвестують північноамериканські фонди, тоді як європейські покупці криптовалюти діють більш обережно.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас