Virgin Hyperloop анонсував пасажирські перевезення зі швидкістю 1200 км/год до 2027 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Virgin Hyperloop анонсував пасажирські перевезення зі швидкістю 1200 км/год до 2027 року

Технології&Авто
507
Virgin Hyperloop збудувала у пустелі на північ від Лас-Вегаса перший тунель для супершвидких поїздок. Як повідомляє Reuters, компанія запланувала запустити комерційний транспорт з надшвидких капсул у 2027 році, які долатимуть швидкість до 750 миль на годину (1200 км/год) через вакуумні тунелі з використанням магнітної левітації.
«Це буде схоже на літак при зльоті, коли ви наберете швидкість», – сказав співзасновник і головний виконавчий директор Джош Гігель, який провів ексклюзивну екскурсію для Reuters по капсулі, що використовувалася під час пробного запуску у листопаді, де вона рухалась уздовж 500-метрового тунелю. За його словами, «турбулентності» відчуватися не буде.
Капсули розраховані на 28 пасажирів і можуть бути адаптовані для роботи на великі і короткі відстані, а також для перевезення вантажів.
Хоча проєкт все ще знаходиться на ранній стадії, Гігель прогнозує початок комерційних операцій вже у 2027 році.
Для початку Virgin Hyperloop планує розвивати пасажирські маршрути з використанням нового транспорту в Індії, де транспортна система перевантажена, і в Саудівській Аравії, де відсутня інфраструктура.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас