Оновлено. Інформація щодо відсутності штрафів за несвоєчасне погашення кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлено. Інформація щодо відсутності штрафів за несвоєчасне погашення кредитів

Кредит&Депозит
53
Шановні клієнти, звертаємо вашу увагу, що згідно з постановою КМУ від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», карантин на території України продовжено до 30 червня 2021 року.
Рішення діє згідно з ЗУ № 591-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».
Це означає, що банк не нараховуватиме штрафу за прострочення платежу позичальником у разі невиконання зобов’язань за користування споживчим кредитом до останнього календарного дня місяця (включно), в якому завершується дія карантину.
Увага, закон не звільняє клієнтів від зобов’язань обслуговувати свої кредити, а саме:
виплачувати кредит;
сплачувати проценти за користування кредитом;
сплачувати комісії та інші платежі, передбачені кредитним договором (за винятком штрафних санкцій).
Нагадуємо про можливість сплачувати по кредитах та отримувати усі послуги у Forward online. Безкоштовно! Інструкція як сплатити кредит у Forward online тут.
Також для оплати по кредиту можна скористатися мережами терміналів-партнерів Forward Bank EasyPay, City24, Система. Комісія у цих терміналах встановлюється згідно з тарифами операторів.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас