У Нікополі почали будівництво першого в місті басейну — Дніпропетровська ОДА (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нікополі почали будівництво першого в місті басейну — Дніпропетровська ОДА (фото)

Казна та Політика
399
У Нікополі (Дніпропетровська обл.) в рамках програми “Велике будівництво” стартувало будівництво спорткомплексу з двох басейнів для дорослих і дітей, повідомляє Дніпропетровська обласна державна адміністрація (ОДА) на своєму сайті.
У повідомленні наголошується, що спорткомплекс будується поруч з парком на колишньому пустирі. Тут вже монтується металевий каркас, йде укладання цегли, облаштовується гідроізоляція.
Будівлю буде розділено на дві частини. В одній з них будуть знаходитися дитячий і дорослий басейни, розділені прозорою стіною. У другій розташується адміністративно-побутовий комплекс зі спортивним залом, тренерськими, роздягальнями та душовими.
За даними ОДА, басейни по периметру будуть оточені високими вітражними вікнами для максимального забезпечення природного освітлення. Для комфорту відвідувачів зовні вікна будуть затемнені. Рами вікон, за проектом, будуть виконані з алюмінію, який є більш довговічним матеріалом, ніж пластик.
Окремо наголошується, що спорткомплекс буде повністю пристосований для людей з інвалідністю. На вході тут встановлять пандус і тактильну плитку, обидва басейни будуть забезпечені підйомниками, а написи на дверях продублюють шрифтом Брайля.
Для опалення будівлі буде використовуватися власна електрокотельня, під яку вже облаштовується фундамент.

За словами голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка, будівництво спорткомплексу ведеться “з нуля” за сучасними технологіями.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас