Коболєв планує оскаржити своє звільнення з «Нафтогазу» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коболєв планує оскаржити своє звільнення з «Нафтогазу»

Казна та Політика
432
Колишній голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв оскаржить своє звільнення з компанії.
Про це сказано& в повідомленні пресслужби «Нафтогазу».
«Він зазначив, що, попри маніпулятивність вчорашніх кадрових рішень Кабінету Міністрів України, вони набули чинності. Андрій Володимирович має намір оскаржити своє звільнення, проте підкреслив, що ці процеси не впливають на роботу групи», — сказано в повідомленні.
За інформацією пресслужби, прощаючись з колективом компанії, Коболєв попросив правління і директорів дивізіонів і функцій Групи «Нафтогаз» максимально зберегти високі стандарти роботи та продовжити розпочаті проєкти та ініціативи.
«Головне, про що я вас прошу — зберегти ту динаміку роботи, яка була у нас протягом останнього року, і реалізувати базові рішення, які були прийняті, щоб забезпечити розвиток видобутку, роздрібного бізнесу та інших стратегічних напрямків групи „Нафтогаз“. Важливо, щоб максимально збереглась команда, яка здатна продовжити роботу і втілити в життя все, що планувалося» — цитує пресслужба Коболєва.
Колишній глава «Нафтогазу» повідомив, що підписав вчора останнє рішення в якості голови правління — про початок сейсмічних робіт на Чорноморському шельфі.

Довідка Finance.ua:

  • Кабінет міністрів 28 квітня 2021 року звільнив Андрія Коболєва з посади голови правління НАК «Нафтогаз України».
  • Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» вважає спосіб ухвалення рішення про звільнення голови правління Андрія Коболєва наругою над принципами корпоративного управління держпідприємствами.
  • Рішення уряду України звільнити голову державної нафтогазової компанії «Нафтогаз України» може загрожувати ускладненням переговорів про надання міжнародної допомоги в розмірі 5,5 млрд доларів.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас