Google поліпшить інтерфейс сервісу відеозв'язку Meet і розширить його функціональність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google поліпшить інтерфейс сервісу відеозв'язку Meet і розширить його функціональність

Технології&Авто
291
Наступного місяця Google оновить користувацький інтерфейс сервісу для відеоконференцій Meet для користувачів комп’ютерів.
У новій веб-версії сервісу буде покращено відеопотоки, вдосконалено панель навігації та перероблено представлення конференцій. До слова, більшість нових для Google Meet можливостей вже присутні в Zoom і Microsoft Teams.
Свіже оновлення Google Meet дозволить користувачеві більше не бачити своє обличчя в режимі конференції, повністю приховавши власний відеопотік, або зменшити уявлення до крихітних розмірів.
Крім того, користувач зможе перебудувати сітку учасників зборів під свої переваги. Тих, кому часто доводиться працювати з презентаціями, порадують розширені можливості закріплення і відкріплення контенту. Доповідач зможе швидко відкріпити плитку презентації, і вона буде мати той же розмір, що і відеопотоки інших учасників. Google Meet також дозволить учасникам закріплювати кілька відеопотоків під час розмови.
Одним з найбільш корисних нововведень є поліпшення нижньої панелі зборів. Вона дозволить об’єднати всі елементи управління в одному місці. Це означає, що чат, вкладення і список учасників розташуються внизу вікна, звільнивши більше простору для відеопотоків. Кнопка завершення дзвінка переміститься подалі від кнопок камери і мікрофона, що мінімізує можливість її випадкового натискання.
Крім усього вищевказаного, Google переносить в веб-версію Meet режим низької освітленості. Ця функція автоматично налаштує відео з веб-камери, щоб зробити користувача більш помітним, якщо він знаходиться в приміщенні з недостатнім освітленням. Вона також скоректує відео, якщо з вікна позаду користувача в камеру потрапляє занадто багато світла.
Платні передплатники Google Workspace в найближчі місяці отримають доступ до нової функції автоматичного масштабування в Google Meet. Ця функція, заснована на штучному інтелекті, буде стежити за користувачем, розміщуючи його в центрі кадру, якщо він переміщується. У найближчі тижні в Google Meet також з’явиться заміна фону, давно присутня у конкурента – Zoom.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас