Apple запатентувала дизайн гнучкого смартфона з оригінальною конструкцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запатентувала дизайн гнучкого смартфона з оригінальною конструкцією

Технології&Авто
468
Компанія Apple запатентувала дизайн гнучкого смартфона з оригінальною конструкцією.
Згідно з документом, пристрій складається екраном назовні, а його особливість полягає у використанні багатофункціональних сенсорних датчиків, включаючи регулювання гучності і Touch ID.
Використання сенсорних кнопок в смартфоні дає можливість реалізації безрамкового екрана, який до того ж матиме однакові розміри по обидва боки пристрою. Багато уваги в патенті приділено шарніру – Apple розглядає різні його конструкції і виконання, включаючи вигин гаджета відразу в кількох місцях.
Apple запатентувала дизайн гнучкого смартфона з оригінальною конструкцією
Крім того, в документації зроблено акцент на властивості та можливості гнучкого фрагмента екрана. У найбільш вразливому місці дисплея компанія має намір застосувати таке скло або інший прозорий матеріал, який буде забезпечувати одночасно високу якість зображення, точність розпізнавання торкань і довговічність.
Apple запатентувала дизайн гнучкого смартфона з оригінальною конструкцією
При цьому Apple не планує позбавляти складаний iPhone роз’ємів – в описі до патенту йдеться про наявність фізичних портів на одному з двох торців корпусу гаджета. На думку інсайдерів, велика кількість зазначених в патенті деталей може свідчити про намір компанії незабаром представити подібний пристрій. Можлива дата випуску, технічні характеристики і ціна пристрою невідомі.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас