ЄБА запустила сайт для роботодавців про вакцинацію від Covid-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБА запустила сайт для роботодавців про вакцинацію від Covid-19

Казна та Політика
197
Європейська Бізнес Асоціація спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) запустила інформаційний портал з питань вакцинації проти Covid-19 для бізнесу — covidbiz.info.
Як наголошується в повідомленні асоціації, на цьому порталі компанії можуть знайти актуальні дані про коронавірусну інфекцію, про вакцинацію та інші питання, пов’язані зі здоров’ям.
В одному місці зібрані поради від лікарів та експертів ЮНІСЕФ, офіційні матеріали Міністерства охорони здоров’я України, Центру громадського здоров’я та комунікаційного центру вакцинації проти Covid-19 при цьому центрі.
У представників бізнесу є можливість ознайомитися з експертними статтями, переглянути пояснювальні відео та завантажити макети брошур, які можна використовувати для інформування про вакцинацію працівників компаній.
Інформаційна сторінка також містить розділ поширених запитань, які на даний момент гостро хвилюють роботодавців — від комерційних закупівель вакцини проти Covid-19 з особливостями проведення вакцинації співробітників тощо.
Зазначається, що проєкт був створений за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Нагадаємо при цьому, що 20 квітня посольство США також оголосило, що через USAID дасть Україні 155 млн доларів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас