МСБ зможе отримати позик на $100 мільйонів — нова кредитна програма МБРР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МСБ зможе отримати позик на $100 мільйонів — нова кредитна програма МБРР

Кредит&Депозит
240
Малий та середній бізнес (МСБ) зможе отримати пільгове кредитування на загальну суму 100 млн дол. в межах нової кредитної програми Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР).
Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.
«19 квітня 2021 року Кабмін прийняв постанову «Деякі питання реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку інвестиційного проєкту «Додаткове фінансування для протидії COVID-19 в рамках Проекту доступу до довготермінового фінансування»», — сказано в повідомленні.
Що передбачено проєктом:
  • залучення кредиту від МБРР в розмірі 100 млн дол. США для надання експортоорієнтованим малим та середнім підприємствам доступу до довготермінового фінансування. Завдяки чому відбуватиметься нарощення експортного потенціалу, для стимулювання росту ВВП України в умовах падіння економічної активності у світі, спричиненого пандемією коронавірусу.
«З огляду на підвищення попиту з боку потенційних фінансових установ-учасників в умовах кризи спричиненої COVID-19, Проєкт буде своєчасним, очікуваним і матиме позитивний вплив на розвиток експортоорієнтованих малих та середніх підприємств, розширення виробничих потужностей реального сектору, сприятиме збереженню існуючих та створенню нових робочих місць, особливо в контексті подолання наслідків кризи», — зазначають у Мінфіні.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас