Windrose в червні запускає рейси за трьома новими напрямами в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windrose в червні запускає рейси за трьома новими напрямами в Україні

Фондовий ринок
489
Авіакомпанія Windrose в червні запускає регулярні рейси за трьома новими напрямами: Київ-Ужгород-Київ, Київ-Чернівці-Київ та Київ-Кривий Ріг-Київ.
Про це повідомив заступник голови Офісу президента, координатора програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко.
За його словами, в кінці минулого року Кабмін затвердив перелік пріоритетних для держави інвестиційних проектів до 2023 року. В рамках реалізації цих проектів буде проведена реконструкція кількох регіональних аеропортів.
«У найближчі роки в рамках президентської програми „Велике будівництво“ ми плануємо відновити 16 регіональних аеропортів. І якраз днями ми отримали черговий потужний сигнал, який вказує, що ми рухаємося в правильному напрямку: прийнято рішення, що вже в червні українська авіакомпанія Windrose запускає регулярні авіарейси ще в три міста — Ужгород (тричі на тиждень), Чернівці (тричі на тиждень) і Кривий Ріг (чотири рази на тиждень)», — розповів Тимошенко.
Перельоти здійснюватимуться на літаках ATR-72−600, призначених саме для регіональних перевезень.
Як пояснив Тимошенко, державна влада орієнтована на популяризацію внутрішніх авіаперевезень та створення комфортних умов для роботи авіакомпаній в Україні.
За словами голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка, реконструкція аеропорту в Кривому Розі пройде в рамках «Великого будівництва». Роботи будуть проведені за рахунок державного, місцевого бюджетів та інвесторів.
«За фактом аеропорт обслуговуватиме потреби 600-тисячного міста і двох великих областей — Дніпропетровської і Кіровоградської. Ці рейси вдихнуть нове життя в сам аеропорт і весь регіон», — зауважив Резніченко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас